Меню
Продукти в кошницата

Чехли за еднократна употреба

Еднократни чехли от нетъкан текстил Softcare – 1 чифт Еднократни чехли от нетъкан текстил Softcare – 1 чифт
Ново
Чехли за еднократна употреба, изработени от нетъкан текстил, обшити по краищата за повече здравина. Могат да се ползват в козметични, спа и масажни ..
0.99лв.
Без данък:0.99лв.
Изработени от бяла пяна чехли, предназначени за използване в козметични салони, масажни и СПА студиа. Размерът им е универсален.Цена за опаковка ..
10.20лв.
Без данък:10.20лв.
Еднократни чехли в универсален размер. Изработени от нетъкан текстил, отличаващ се със здравина и устойчивост. Предлагат се в бял цвят. Подходящи за к..
25.90лв.
Без данък:25.90лв.
Цветни чехли за педикюр - 24 брояЧехли за педикюр за еднократна употреба. В една опаковка са събрани чифтове с различни цветове. Опаковка: 24 броя (12..
12.50лв.
Без данък:12.50лв.
Хавлиени чехли, предназначени за еднократно ползване. Подходящи за употреба в козметични салони, центрове за красота, медицински и СПА салони. Предлаг..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Чехли за педикюр, предназначени за еднократна употреба. Предлагат се в универсален размер, подходящ за всеки крак. Цвят: оранжевПроизведено в Европа..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Еднократни хаврлиени чехли, отворени - 1 чифт
Изчерпан
Хавлиени чехли за еднократно ползване с отвор. Чехлите се предлагат в бял цвят. Имат широка сфера на употреба: медицински центрова, спа и козметични с..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Еднократни чехли, затворени - TNT материя Еднократни чехли, затворени - TNT материя
Изчерпан
Затворени еднократни чехли с универсален размер. Изработени от TNT материал в бял цвят. Подходящи за употреба в СПА, козметични, масажни и др. процеду..
0.38лв.
Без данък:0.38лв.
Еднократни чехли с отворени пръсти - 50 чифта
Изчерпан
Универсални чехли за еднократна употреба. Изработени от нетъкан текстил. Чехлите са с отворени пръсти. Предлагат се в бял цвят, 50 чифта в опаковка.Ра..
17.40лв.
Без данък:17.40лв.
Чехли за еднократна употреба - 1 чифт Чехли за еднократна употреба - 1 чифт
Изчерпан
Чехли за еднократно ползване, предназначени за СПА процедури, козметични и медицински центрове. Изработени от нетъкан текстил в бял цвят. Предлагат се..
0.38лв.
Без данък:0.38лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.