Меню
Продукти в кошницата

Доставка

Преди поръчка, молим да се запознаете с условията ни за доставка!

Доставката се поема от купувача!

Цената на доставка е формирана според тарифата на куриерската фирмата доставчик, с която работим - ЛЕО ЕКСПРЕС!

Сумата за доставка се прибавя към наложения платеж.

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно.

Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера.

При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.  

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване.

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка:

Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност. Това става с банков превод или паричен превод с фирма Еконт.

Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска фирма Лео Експрес.


Примерни цени за доставка /предложените цени са приблизителни/
•    Доставката на преносима масажна кушетка е фиксирана 16,99 лева
•    За поръчка с тегло до 2kg, сумата е 4,99 лева
•    За поръчка с тегло до 5kg, сумата е 6,99 лева
•    За поръчка с тегло до 10kg, сумата е от 6,99 до 12,99 лева
•    За поръчка с тегло до 50kg, сумата е от 12,99 до 15,99 лева


Срок за доставка:

На територията на София, пратките пристигат на следващия работен ден след изпращане.

Извън София, доставката отнема един или два работни дни, с изключение на малките населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата.

Направени поръчки до 15:00 часа се предават на куриер на същия ден!

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА!Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.