Меню
Продукти в кошницата

Еднократни чехли

Еднократни чехли в универсален размер. Изработени от нетъкан текстил, отличаващ се със здравина и устойчивост. Предлагат се в бял цвят. Подходящи за к..
17.40лв.
Без данък:17.40лв.
Цветни чехли за педикюр - 24 броя Цветни чехли за педикюр - 24 броя
Ново
Цветни чехли за педикюр - 24 брояЧехли за педикюр за еднократна употреба. В една опаковка са събрани чифтове с различни цветове. Опаковка: 24 броя (12..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Хавлиени чехли, предназначени за еднократно ползване. Подходящи за употреба в козметични салони, центрове за красота, медицински и СПА салони. Предлаг..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Еднократни чехли с отворени пръсти - 50 чифта
Ново
Универсални чехли за еднократна употреба. Изработени от нетъкан текстил. Чехлите са с отворени пръсти. Предлагат се в бял цвят, 50 чифта в опаковка.Ра..
17.40лв.
Без данък:17.40лв.
Затворени еднократни чехли с универсален размер. Изработени от TNT материал в бял цвят. Подходящи за употреба в СПА, козметични, масажни и др. процеду..
0.38лв.
Без данък:0.38лв.
Чехли за еднократна употреба - 1 чифт Чехли за еднократна употреба - 1 чифт
Ново
Чехли за еднократно ползване, предназначени за СПА процедури, козметични и медицински центрове. Изработени от нетъкан текстил в бял цвят. Предлагат се..
0.38лв.
Без данък:0.38лв.
Чехли за педикюр, универсални Чехли за педикюр, универсални
Ново
Чехли за педикюр, предназначени за еднократна употреба.  Предлагат се в универсален размер, подходящ за всеки крак. Цвят: оранжевПроизведено в Европа..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Еднократни хаврлиени чехли, отворени - 1 чифт
Изчерпан
Хавлиени чехли за еднократно ползване с отвор. Чехлите се предлагат в бял цвят. Имат широка сфера на употреба: медицински центрова, спа и козметични с..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.