Меню
Продукти в кошницата

Вулканични Камъни За Масаж Базалт - Комплект 35 бр.

Вулканични Камъни За Масаж Базалт - Комплект 35 бр.
-52 % Изчерпан
Вулканични Камъни За Масаж Базалт - Комплект 35 бр.
70.00лв.
147.00лв.
Без данък: 70.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Вулканични КамъниЗа Масаж Базалт - Комплект 35 бр.

Вулканичнитекамъни сеизползват като допълнение към различнимасажни техники, лечебни, спа и терапевтичнипроцедури. Сред най-популярните имприложения е акупунктурното загряванена определени точки от тялото. В тозислучай, камъните се поставят върху различни проблемни зони или акупунктурниточки. Друг начин на употреба е примасаж - като помощно средство ръцетена професионалиста.

Действиетона вулканичните камъни се дължи налечебната топлина, която излъчват. Тяима терапевтични свойства и успокояващ ефект, благодарение на които мускулитесе отпускат и освобождават от натрупанотонапрежение и стрес.

Камънитеса изработени от базалт, който има богатона минерали и други лечебни елементисъдържание. Те обогатяват излъчванатаот камъка топлина и при допир с кожатапроникват в организма. В състава набазалтовия камък влизат още желязо икварц, които спомагат за ефикаснатаабсорбация на топлинна енергия принагряване и по-дългото й задържане повреме на процедура.

Базалтовитекамъни имат вулканичен произход и седобиват от речните корита или морскитекрайбрежия.

Действие:

Терапиятас горещи вулканични камъни има различниползи за здравето на организма.

- циркулациятана кръвта се ускорява и подобрява.

- релаксацияна мускулите, те се отпускат и тонизират

- кръвообращениетосе подобрява

-намаляватсе токсините и вредните субстанции втялото

-подобрявасе дейността а сърдечно-съдовата система

Комплектътсъдържа 35бр. - овални, плоски, глади - полирани,оформени ръчно,балансирани,съчетани по форма


Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.