• Непромокаеми еднократни чаршафи SE127

Непромокаеми еднократни чаршафи SE127

  • Код на продукта: SE127
  • Наличност: 67
  • Цена: 9.50лв.


Непромокаеми еднократни чаршафи SE127

Качествени чаршафи за еднократна употреба на ролка. Изработени са от рециклирана целулоза + найлон. 

* Непромокаеми.

* Цвят: Светло сив.

* Широчина: 68 см.

* Дължина: 50 метра.


Произведено в Европа