• Вулканични Камъни За Масаж от Базалт - Комплект 13бр.

Вулканични Камъни За Масаж от Базалт - Комплект 13бр.

  • Код на продукта: Комплект 13бр.
  • Наличност: Out Of Stock
  • Цена: 49.00лв.


ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


Вулканични Камъни За Масаж от Базалт - Комплект 13бр.

Вулканичните камъни се използват като допълнение към различни масажни техники, лечебни, спа и терапевтични процедури. Сред най-популярните им приложения е акупунктурното загряване на определени точки от тялото. В този случай, камъните се поставят върху различни проблемни зони или акупунктурни точки. Друг начин на употреба е при масаж - като помощно средство ръцете на професионалиста.

Действието на вулканичните камъни се дължи на лечебната топлина, която излъчват. Тя има терапевтични свойства и успокояващ ефект, благодарение на които мускулите се отпускат и освобождават от натрупаното напрежение и стрес.

Камъните са изработени от базалт, който има богато на минерали и други лечебни елементи съдържание. Те обогатяват излъчваната от камъка топлина и при допир с кожата проникват в организма. В състава на базалтовия камък влизат още желязо и кварц, които спомагат за ефикасната абсорбация на топлинна енергия при нагряване и по-дългото й задържане по време на процедура.

Базалтовите камъни имат вулканичен произход и се добиват от речните корита или морските крайбрежия.

Действие:

Терапията с горещи вулканични камъни има различни ползи за здравето на организма.*циркулацията на кръвта се ускорява и подобрява.

*релаксация на мускулите, те се отпускат и тонизират

*кръвообращението се подобрява

-намаляват се токсините и вредните субстанции в тялото

-подобрява се дейността а сърдечно-съдовата системаКомплектът съдържа 13 бр. - овални, плоски, глади - полирани, оформени ръчно, балансирани, съчетани по форма

1бр.– 10*7*3см.

2бр. – 8*3*2см.

10бр.– 3.5*3*0.8см.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/